Quico Tur, guanya el II Open de Rivas

El tennista català Quico Tur, primer favorit, va guanyar el II Open de Rivas de tennis en cadira de rodes, una prova del circuit nacional disputada al poliesportiu municipal “Parque del Sureste” de la localitat madrilenya de Rivas Vaciamadrid.

Tur es va imposar a la final al tercer favorit, el gallec Álvaro Illobre per 6/3 i 6/2. El nostre representant va fer el doblet ja que, al costat de Daniel Caverzaschi, van guanyar la prova de dobles en derrotar a la parella Varela/Pérez per 6/3, 4/6 i 7/6.

Aquesta temporada està sent mol bona per Quico Tur, que es troba classificat en el lloc nº 24 del rànquing mundial i que enguany s’ha proclamat campió d’Espanya i de Catalunya, amés de guanyar els tornejos internacionals de La Coruña i Tel Aviv.