QUICO TUR, CAMPIÓ D’ESPANYA EN CADIRA.

El tennista català, Quico Tur es va proclamar Campió d’Espanya de Tennis en Cadira en la 20à edició disputada a les instal·lacions del Club de Tenis La Barrosa de la localitat gaditana de Chiclana de la Frontera en el que van participar 32 jugadors i que es va celebrar el proppassat cap de setmana.

Tur, primer favorit, va fer honor a la seva condició i es va imposar a la final al segon cap de sèrie i campió en curs, el gallec Alvaro Illobre,  per 6/4 i 6/2. Tur també va guanyar el títol de dobles al costat d’Illobre, en imposar-se a la parella aragonesa formada per José Carlos Pina y Miguel Tena per 6/0 i 6/0.

Cal recordar que Quico Tur s’havia imposat en el torneig disputat al CT Urgell, primera prova de la temporada.

El títol femení va anar parar un cop més a la gran favorita, la valenciana Lola Ochoa que va derrotar a Elena Jacinto, per 6/1 i 6/2. Cal dir que a les semifinals, Jacinto va derrotar a la barcelonina Bàrbara Vidal deixant sense representació catalana la final femenina.