Quico Tur campió de Catalunya de tennis en cadira de rodes

El tenista de Sant Andreu Quico Tur es va proclamar Campió de Catalunya de tennis en cadira de rodes al ser el guanyador del “XX Campionat de Catalunya Open de Tennis en cadira de rodes” “In Memòriam Oliver Puras” que es va disputar el proppassat cap de setmana a les pistes del Atlètic Terrassa HC.

Tur, número 1 del rànquing espanyol i principal favorit de la competició, va derrotar a la final a Martin Varela, segon cap de sèrie,  per 7/5 i 6/3 en un disputat partit. Per arribar a la final, Tur havia derrotat a la també catalana Elena Jacinto per un doble 6/0 mentre que Varela s’havia desfet de Cristian Mira per 6/1 i 6/0. Em el quadre de consolació, Carlos Pina es va imposar a Juanjo Rodríguez per 6/1, 3/6 i 10/4.

Pel que fa al “Quadre-2” Mikel Muñoz es va proclamar campió en derrotar a Manel Palau per 6/3 i 6/3 mentre que la consolació la va guanyar Oriol Tortosa en imposar-se a Anna Gilabert per 6/3 i 7/6.

Finalment, la competició de dobles la van guanyar Juan Gutierrez i Juanjo Rodríguez en derrotar a la final a Carlos Pina i Mikel Muñoz per 6/4 i 7/6.