Quico Tur reedita el seu títol de Campió de Catalunya Open de Tennis en Cadira de Rodes

El tennista català Quico Tur, primer favorit de la competició, es va proclamar campió del XXI Campionat de Catalunya Open de Tennis en Cadira de Rodes “In Memòriam Oliver Puras” que es va disputar durant la passada setmana a les pistes del Atlètic Terrassa HC.

En la reedició de la final de l’any 2010, Tur va tornar a guanyar al gallec Martín Varela, en aquest cas per 4/0 i 4/2, ja que la pluja va obligar a disputar la final en un pavelló tancat fet pel qual es va decidir jugar els sets a quatre jocs.

Per arribar a la final, Tur havia derrotat en semifinals a Cristian Mira per 6/2 i 6/2 i Varela a Carlos Pina per 6/0 i 6/4.

En la prova de consolació, Ruben Péres es va imposar a Juanjo Rodriíguez.

Pel que fa al 2on Quadre, el títol va ser per Josep Raurich que va derrotar a la final a Jordi Vilaseca per un marcador de 4/1 i 4/2. Per arribar a la final Raurich havia derrotat en semifinals a Barbara Vidal mentre que Vilaseca s’havia imposat a Elena Jacinto.  La prova de consolació la va guanyar Francesc Prat en imposar-se a Juan Cervero.

Finalment, en la competició de dobles, el títol va ser per a la parella favorita formada per Tur i Montoya que es van imposar a la final a Varela i Pérez per 4-0 i 5-3.

Quco Tur (dreta), campió i Martín Varela, finalista.