Notícies

Provincial benjamí a Tarragona

El  CT Tarragona va ser escenari de la disputa de la  fase final del Campionat Provincial Benjamins per equips.

Enguany es van dur a terme una sèrie de novetats per tal d’afavorir la motivació dels nostres jugadors/res de categories inferiors entre las que cal destacar una desfilada de presentació dels equips.

El Delegat Provincial de FCT, Pere Lluis Bergadà,  va fer un parlament d’agraïment i benvinguda a tots els participants i els seus acompanyants i tot seguit es va iniciar la competició. En la jornada de dissabte i diumenge tarda es van disputar els quarts de final i semifinal, classificant-se per les finals del proper cap de setmana els equips del CT Tortosa i del CT Reus Monterols, en categoria masculina, i del CT Salou i del CT Tarragona, en femenina.

Els altres equips que han jugat aquesta fase final han estat les representants del CT Montblanc i CT La Sènia en la prova femenina i els equips masculins del CT Gimnàstic, CT Reus Deportiu, CT Reus Ploms, CT Tarragona i CT Serramar.

Cal destacar l’enorme  ganxo que ha suposat aquest nou format per a tots els participants que juntament amb el nombrós públic que s’hi va congregar i el magnífic temps que varem gaudir va propiciar que tothom sortís totalment satisfet per l’organització del campionat.

Ànim i sort pels finalistes del proper diumenge.

Provincial benjamí a Tarragona

clica sobre la imatge per veure-la més gran

Share