Notícies

Trobada de Minitennis a Puigcerdà

El passat dissabte dia 24 de juny,  el Club Poliesportiu Puigcerdà va organitzar amb èxit una Trobada de Minitennis a la Cerdanya. L’esdeveniment  va comptar  amb la presencia de prop de seixanta nens i nenes d’entre 4 i 12 anys procedents de Puigcerdà, la comarca de la Cerdanya, La Seu d’Urgell, l’alta Cerdanya i  Barcelona.

Al llarg del matí és va organitzar un torneig de minitennis, seguidament els entrenadors i el grup de competició del Club Poliesportiu Puigcerdà van intercanviar pilotejos amb els alumnes. Al migdia es va fer un partit d’exhibició que va comptar  amb la presència d’Adriana González (ex jugadora del circuït WTA i  campiona Junior  en dobles de Roland Garros l’any 2003) i Marc Collado (jugador del circuït ATP) i  prop de 150 assistents. En finalitzar,  els participants de la jornada van poder  fer  alguns intercanvis amb  els professionals.

En acabar l’alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira  i el regidor d’esports Albert Casas van fer entrega de les medalles i els obsequis a tots els petits tennistes. La jornada va finalitzar amb un dinar popular.

Share