Notícies

Problemes a l’esquena provoquen la retirada de Carla Suárez a la final de l’ITF de Sofia

La tennista canària del CT Barcino, Carla Suárez, afectada per una sobrecarrega a les lumbars, no va poder completar la final del torneig ITF Women’s de Sofia, a Bulgaria, i va haver d’abandonar davant de la tennista francesa Mathilde Johansson que es va acabar imposant per 6/4, 3/1 i retirada.

Carla, primera favorita d’aquesta prova del Circuit ITF Women’s dotada amb 100.000$ en premis, va derrotar en primera ronda a l’alemanya Malek i en segona a la valenciana Silvia Soler. Ja a quarts de final es va trobar amb la setena favorita, l’eslovena Zec-Peskiric a la que va superar per un còmode marcador de 6/1 i 6/3. A les semifinals, malgrat començar a tenir problemes d’esquena, va derrotar de forma clara a la francesa Alize Cornet, tercera favorita, per 6/4 i 6/1.  Johansson, que no era entre les favorites, va sorprendre a les semifinals a la italiana Tathiana Garbin, tercera cap de sèrie, a la que va derrotar per 7/5 i 7/6(6).

Malgrat aquest inesperat final, les conclusions d’aquest torneig son bones per a la tennista canària desprès de la seva llarga absència de les pistes per problemes físics.

Carla Suárez, subcampiona a l'ITF de Sofia.

Share