Notícies

Primer número de la revista “El Tennis en català”

A hores d’ara tots els posseïdors d’una llicència en vigor de la FCT estan rebent als seus domicilis el primer número de la revista “El Tennis en català”.

Aquest és un dels projectes que la Federació Catalana de Tennis ha posat en marxa per complir el seu desig d’aconseguir una federació més propera als clubs i als seus federats.

La publicació, que està dirigida per la periodista Duaita Prats, compta amb la col•laboració de les més prestigioses plomes del nostre esport i pretén convertir-se en un referent i en una eina de comunicació directa entre la federació i l’usuari final. A més de constituir aquest nexe d’unió “El Tennis en català” pretén, com qualsevol altre publicació, informar i entretenir tot donant a conèixer noticies i activitats que difícilment troben a la premsa diària el ressò que creiem que es mereixen.

Cal dir que l’eina utilitzada per l’enviament d’aquesta publicació és la base de dades de la FCT i que és possible que les persones que no hagin comunicat els possibles canvis en les seves adreces no la rebin adequadament. Per solucionar aquest problema us agrairíem  que us poséssiu en contacte amb els serveis centrals de la FCT tot trucant al telèfon : 93.428.53.53 ó bé comunicant-lo mitjançant un correu electrònic a llicencies@fctennis.cat

També us agrairíem qualsevol crítica per tractar de millorar i adaptar els continguts a les necessitats i els gustos de la majoria dels nostres federats.

Aquest “El Tennis en català” és un producte nou que evolucionarà per complir les expectatives creades amb la seva aparició.

Desitgem de tot cor que gaudiu de la revista tant com nosaltres ho hem fet amb la seva elaboració.

Primer número de la revista “El Tennis en català”

Share