Notícies

PRESENTAT L’STREET TENNIS DIPUTACIÓ DE BARCELONA AL RCTB1899

L’Stand del Reial Club de Tennis Barcelona 1899 del Barcelona Open Banc Sabadell “Trofeu Compte de Godó”, ha estat l’escenari on s’ha presentat l’Street Tennis Diputació de Barcelona. El projecte conjunt de la Federació Catalana de Tennis i la Diputació, apropa el tennis al carrer de les poblacions de la Província de Barcelona. Fins a la data, l’Street Tennis Diputació de Barcelona, ha visitat les poblacions de Sant Cugat del Vallés, L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Terrassa, on més de 2.000 nens i nenes han pogut gaudir del nostre esport.

La promoció del tennis base, és una de les prioritats de l’actual Junta Directiva, que considera el tennis una gran eina de socialització i de transmissió de valors.

L’acte ha comptat amb la presència de la Diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, del President de la FCT, Jordi Tamayo del Vicepresident de l’Àrea Social del RCTB1899, Genaro Millet, de la Vocal de la Junta Directiva del RCTB1899, Mònica Roura,  així com de Jordi Arrese i el Director del Torneig, Albert Costa.

Street Tennis FCT i Diputació de Barcelona

Share