Notícies

PRESENTAT L’OPEN FOXTENN FCT

 La pista central del CIT Cornellà, ha estat l’escenari escollit per a la presentació del Torneig, que va iniciar la fase prèvia el passat dissabte, i que avui donava el tret de sortida al Quadre final, tant individual com de dobles.

Dia especial el viscut avui per la Federació Catalana de Tennis, que ha presentat a les seves instal·lacions de Cornellà, la primera prova de ITF Pro Circuit co-organitzada per la Federació. A més a més, la prova compta amb el gran al·licient de ser la primera a nivell mundial on s’implementa la nova tecnologia FOXTENN, que durant els darrers anys s’ha desenvolupat en les instal·lacions de la FCT a Cornellà i al Real Club de Polo de Barcelona

foxtenn2La presentació, a comptat amb la presència de Joan Navarro , President de la FCT, Javier Simón, CEO i fundador de FOXTENN, Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport i Sergio Fernández, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Cornellà.

El President de la FCT, Joan Navarro, ha destacat “l’èxit que suposa per al Tennis Català poder organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques, i poder veure en acció a les joves promeses del tennis europeu, en especial a un total de 4 jugadors catalans en aquest quadre final de individuals, com Albert Roglan, Quim Sorni, Oriol Roca i Marco Giraldi. Destacar també la presència de Jaume Munar, jugador del RCTB1899 i cap de sèrie número 1. A més a més, destacar en el quadre de dobles, a l’or Olimpic Marc López”.

 

Tot seguit el CEO de FOXTENN Javier Simón, ha presentat en societat davant de tots els mitjans la nova tecnologia aprovada recentment per ATP, WTA, ITF i els 4 Grand Slams. En una pantalla gegant instal·lada per a l’ocasió, els assistents han pogut veure “in situ” el funcionament del sistema, pensat com a destacat Javier Simon “per al moment de la veritat, el moment del bot real de la pilota a terra, no en l’estimació de la trajectòria a l’aire. La gran revolució de FOXTENN basa la seva diferència en l’anàlisi a altíssima velocitat i precisió (més de 40 càmeres a més de 2.500 imatges per segon sincronitzades amb làsers d’altíssima precisió i velocitat en temps real), de imatges reals del bot i dels moviments ultra-precisos dels jugadors. En comparació al sistema tradicional per triangulació, on es basen als voltant de només 10 càmeres entre 60-150 imatges per segon

foxtenn3Per la seva banda, el Director del Consell Català de l’Esport Antoni Reig, ha agraït a la FCT “el treball realitzat en pro del tennis català. L’organització d’aquesta prova, és el clar exemple”, A més a més, a felicitat la gran tasca de FOXTENN, el que “demostra el bon estat de les empreses tecnològiques catalanes i la innovació”.

Finalment, el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Cornellà, Sergi Fernández,  a destacat “la bona feina de la FCT. Porto temps insistint el la bona feina d’aquest equip directiu. Poden comptar sempre amb nosaltres”.

 

Share