Notícies

PRESENTAT EL PROJECTE DE TENNIS INCLUSIÓ I LA NOVA MARCA TENNIS CATALÀ

L’stand de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya al Village del Barcelona Open Banc Sabadell, va ser l’escenari escollit per a presentar la nova marca Tennis Català, així com el renovat projecte de Tennis Inclusió. L’acte, va comptar amb la presència del Sr. Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, el Sr.David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i el Sr. Joan Navarro, President de la Federació Catalana de Tennis.

IMG_0542

L’acte es va iniciar amb la presentació dels projectes, per part del President de la FCT, Sr.Joan Navarro:

PROJECTE TENNIS INCLUSIÓ 

El Projecte Tennis Inclusiu de la Federació Catalana de Tennis, te com a seu principal el Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Instal·lació de l’Ajuntament de Barcelona, seu dels JJOO i gestionada per la Federació.

Ja molts anys que la Federació aposta pel tennis com a eina inclusiva. Ara, es vol fer un pas endavant i potenciar els projectes ja existents i engegar d’altres de nous, com l’Escola de Blind Tennis o el Projecte Insersport, on donar la primera oportunitar laboral a joves amb dificultats.

Un projecte prioritari per a la Federació, que es treballa conjuntament amb entitats referents com ACELL o Special Olympics, que te el total recolzament institucional per part de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i que es possible també, gràcies al suport d’entitats com l’Obra Social de La Caixa.

Els principals àmbits d’actuació del projecte són:

AREA ACTUACIÓ

 1. Persones amb Discapacitat Física
 2. Persones amb Discapacitat intel·lectual
 3. Persones amb Discapacitat Visual
 4. Centres Penitenciaris
 5. Persones en risc d’exclusió social
 6. Persones amb Necessitats Educatives Especials

OBJECTIUS TRANSVERSALS

 1. Potenciar la Inserció Laboral
 2. Fomentar els Hàbits saludables
 3. Facilitar la Integració Social
 4. Oferir Formació Laboral
 5. Implementar la Pràctica Esportiva
 6. Millorar les relacions socials
 7. Afavorir la transmissió dels Valors de l’Esport

TENNIS CATALÀ

Durant l’acte, es va presentar també la marca Tennis Català, una marca potent i encoratjadora on tots els que formem part del col·lectiu del tennis del país ens podem sentir identificats.

Seguidament, el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. David Escudé, va felicitar la FCT per tirar endavant projectes inclusius, i va reiterar el suport de l’Ajuntament a la institució, que gestiona del CMT Vall Hebrón des de fa 25 anys.

L’acte va finalitzar amb la intervenció del Secretari General de l’Esport, que també va felicitar la FCT per el seu compromís amb un projecte que treballa per a que el tennis sigui una eina integradora.

El Secretari General de l’Esport, es va mostrar també molt satisfet per la nova imatge presentada en l’acte, ja que reflexa de manera clara l’esport del tennis del país. Reflexa el treball i la il·lusió del col·lectiu.

 

 

 

 

Share