Notícies

Presentat el Ier Congrés Nacional de Tennis i Pàdel

El proper 21 d’octubre el món del tennis i del pàdel s’asseuran al voltant de la mateixa taula per debatre sobre la convivència d’aquests dos esports. Serà en el marc del primer Congrés Nacional de Tennis i Pàdel, que se celebrarà al Club Esportiu Valldoreix.

Precisament, a les instal·lacions del club valldoreixenc va fer ahir la presentació del Congrés amb la presència de Josep Puig, president de l’EMD Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix; Dani Vives, vicepresident 1er de la Federació Catalana de Pàdel; Francis Roig, director de BTT Tennis Academy, a més del president de la nostra Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

Durant la seva intervenció, Tamayo va destacar “el gran encert que suposa promoure ara un Congrés Nacional de Tennis i Pàdel, en un moment en què ambdós esports de la raqueta conviuen en els mateixos centres esportius i en els gustos dels practicants”.

El dia 21 d’octubre Tamayo participarà a una taula rodona que portarà per títol “Tennis i Pàdel, amics o enemics”, amb la intenció –va dir- de “buscar punts de contacte entre aquests dos esports que tenen tantes coses en comú. Entre tots serem capaços de detectar aquells punts de trobada que facin que el tennis i el pàdel siguin definitivament amics, i mai enemics”.

Share