Notícies

PRESENTAT EL GORCHS TENNIS PROJECT

El Club de Tennis els Gorchs ha donat el tret de sortida al Gorchs Tennis Project ( GTP ) una iniciativa que vol englobar els 6 tornejos que organitza el club:

1-Torneig Internacional de Tennis Femení ITF 100.000$

2-Master Nacional de Tennis en Cadira de Rodes

3-ITF Junior Sub-18

4-ATP Tour Challenger 50.000

5-Campionat d’Espanya o prova nacional ( a determinar)

6-Campionat de Catalunya Juvenil ( a determinar)

El projecte gira al voltant de set valors concrets: la competició, la projecció internacional, que es treballi en projectes inclusius, la intenció de generar aliances, impulsar l’esport femení, promocionar jugadors i jugadores i la sostenibilitat.

El president del Club de Tennis Els Gorchs, Jaume Marquès, ha destacat que “aquest és un projecte pensat per desenvolupar-lo a llarg termini, perquè duri molt de temps”. A més, ha volgut “agrair el suport de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, així com de la RFET i de la FCT”.

Durant l’acte, s’han presentat també l’XI Torneig Internacional Femení ITF 100.000, que es celebrarà del 23 al 30 d’octubre, i el Màster Nacional de Tennis en cadira de rodes, que es celebrarà del 10 al 13 de novembre al Complex Esportiu Municipal de les Franqueses. Un Màster Nacional que  portarà el nom d’Open Onat Foundation per la col·laboració amb aquesta entitat dedicada a potenciar l’esport inclusiu.

A l’acte hi han assistit representants del món de tennis i de les administracions implicades com ara Miquel Margets, responsable del programa de tennis en cadira de rodes de la Real Federación Española de Tennis; Míriam Roset, coordinadora de projectes d’esport inclusiu d’ONAT Foundation; Javier Soler, director esportiu de la Real Federación Española de Tennis; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Josep March, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Montse Vila, regidora d’esports de les Franqueses i Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès.

Share