Notícies

PRESENTAT EL CIRCUIT CATALÀ DE TENNIS UNIVERSITARI

Amb l’objectiu de promoure el tennis universitari a Catalunya neix l’Unitennis, el primer circuit de tennis federat i amateur de tennis destinat als/les tennistes de la comunitat universitària.
El circuit Unitennis és una iniciativa de l’Esport Català Universitari ECU format per les 12 universitats catalanes i la Federació Catalana de Tennis amb els suport de Catalunya Tennis Academy. El caràcter innovador, lúdic i participatiu,  fa que sigui un circuit atractiu pels jugadors i jugadores.

Aquest dimarts 7 de febrer, s’ha presentat el projecte al Museu de Tennis Català, que ha comptat amb la presència de  Jordi Tamayo, President de la FCT,  Jordi Arimany, Representant ECU i Felix Riba de Catalunya Tennis  Academy.

Promotors del Circuit

  • Esport Català Universitari. Universitats participants: les 12 universitats catalanes: UB, UAO, UAB, UdG, URV, UdL, UOC, UPC, UPF, URL, UIC i UVIC-UCC
  • Federació Catalana de Tennis

Qui hi pot participar?

  • Jugadors de Tennis que pertanyen/ o van ser membres de la comunitat universitària
  • Alumnes actuals de qualsevol universitat catalana o centre adscrit (alumnes matriculats el curs 2017/2018, professorat i PAS).
  • Exalumnes universitaris.

Primera Prova Unitennis
La primera prova del Circuit, es disputarà el proper dissabte 17 de febrer al RC Polo de Barcelona. Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden realitzar a través del següent correu electrònic: info@catalunyatennisacademy.com

NORMATIVA CIRCUIT UNITENNIS
Normativa Circuit Català Tennis Universitari

 

 

POSTER-CIRCUIT-UNITENNIS-1

 

Unitenni Tour

 

 

Share