Notícies

PRESENTAT EL 14è TICB DE TENNIS PLATJA / SAND SERIES BARCELONA 2022

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja (TICB) – Sand Series Barcelona 2022- ha presentat la seva 14à edició, que es disputarà del 25 al 29 de maig a la ciutat de Barcelona. 

L’organització de l’esdeveniment ha donat a conèixer aquest 23 de maig les novetats que presenta aquesta edició a les instal·lacions a on es disputarà el torneig, el CEM Vall d’Hebron. L’acte, que ha comptat amb la participació del director de promoció i esdeveniments esportius a l’Ajuntament de Barcelona, Gabriel Arranz; el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; la presidenta del Beach Tennis Barcelona i directora del torneig, Alba Gamell; la secretària general de la UFEC, Isabel Pérez; i el director esportiu de la RFET, Javier Soler, reafirma la projecció internacional de Barcelona i Catalunya com a una ciutat de cultura i esport, seu de grans esdeveniments internacionals i, especialment, d’esports de sorra.

Així, el 14è TICB de tennis platja, augmenta de categoria i passa a convertir-se en un Sand Series, l’equivalent als Grand Slams en tennis, i es posiciona com un dels tornejos més importants i de màxima categoría mundial del ITF Beach Tennis World Tour amb una dotació econòmica de 35.000$ en premis. 

El Centre Municipal del Tennis Vall Hebron serà la seu de l’esdeveniment i es dotarà d’una gran infraestructura per acollir als més de 200 jugadors i jugadores de més de 15 nacionalitats ja confirmats en les diferents proves previstes: categoria dobles femenins, dobles masculins, mixta, Under-18 i Open Nacional. La categoria internacional de la competició, juntament amb el gran atractiu de Barcelona ciutat, ha garantit la presència dels millors jugadors i jugadores del rànquing mundial a casa nostra. A data d’avui ja hi ha confirmada la participació dels deu millors jugadors del món tan del rànquing femení com el masculí. Pel que fa a la categoría femenina destaca la presència de la jugadora italiana Giulia Gasparri, actual número 1 mundial i quadruple campiona del món, o de la italiana Ninny Valentini, actual dos del món. Pel que fa al quadre masculí, destaca la participació de Nikita Burkamini, actual top 1 del món, o  l’espanyol Antomi Ramos, actual 3 del rànquing mundial i bicampió del món de tennis platja.  

Un any més el TICB de tennis platja, serà liderat pel Club Beach Tennis Barcelona, que en aquesta edició, suma esforços amb la Federació Catalana de Tennis, que ha volgut impulsar la seva aposta pel tennis platja sent part del projecte. 

L’Organització del #SandSeriesBarcelona és possible gràcies a l’aliança del Club barceloní i la Federació amb l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, la Real Federación Española de Tenis, la International Tennis Federation així com als patrocinadors del torneig.

Tota la ciutadania amant de l’esport podrà apropar-se i gaudir de forma gratuïta d’aquesta gran festa de l’esport que viurem a Barcelona del 25 al 29 de maig.

 

Share