Notícies

PRESENTADA UNA NOVA EDICIÓ DEL MEMORIAL SANTI SILVAS

Acompanyat d’Albert Agustí, president del Real Club de Tennis Barcelona, i del jugador i tècnic de la FCT José Luis Montoya, Tommy Robredo ha presentat aquest matí en el Fan Corner del Trofeu Conde de Godó, l’edició 2018 del Memorial Santi Silvas, competició de tennis en cadira de rodes, que es disputarà del 14 al 17 de juny en les instal·lacions del CN Olot.

La gran novetat d’aquesta novena edició, serà la incorporació al Memorial Santi Silvas d’un torneig de categoria juvenil, amb 16 dels millors tennistes espanyols, vuit nois i vuit noies, seleccionats per la federació espanyola. “Cada any volem oferir coses noves, però sempre amb un mateix vincle d’unió. El que busquem, és que aquestes joves promeses del nostre esport gaudeixin d’una
experiència de vida, i que convisquin amb la família de tennistes en cadira, perquè vegin el seu esforç i la seva manera d’afrontar la vida gaudint d’aquest esport”, ha explicat Tommy
Robredo. “També hem ampliat el nostre treball de sensibilització a les escoles amb ambaixadors tan fantàstics com José Luis Montoya, el Peke’, amb el qual ja hem inciat el nostre radi d’acció a Girona i amb nous projectes en camí”, va afegir Tommy.

La presentació va comptar amb uns convidats sorpresa d’excepció: els pacients de l’Institut Guttmann que gràcies a la Fundació Tommy Robredo utilitzen el tennis com a teràpia rehabilitadora. “Estic molt content de veure’ls aquí, en un torneig de tennis, i molt orgullós d’observar la seva tenacitat, la seva il·lusió i el seu esforç per superar-se”

Campió del Trofeu Conde de Godó en 2004, Tommy Robredo va voler agrair públicament a Albert Agustí, president del Real Club de Tennis Barcelona, el seu suport a la Fundació, així com a Albert Costa, director del torneig, la invitació per disputar la present edició del Barcelona Open Banc de Sabadell.

FOTO I NOTICIA: Fundació Tommy Robredo

Santi Silvas 2018-3 (1)

Share