Notícies

PRESENTADA LA LIGA MAPFRE DE TENIS

El torneig inaugural de la Liga MAPFRE de Tenis, organitzat per la Real Federación Española de Tenis (RFET), s’ha presentat aquest dimarts al CMT Vall d’Hebron. El torneig, que es celebrarà del 10 al 12 de juliol, comptarà amb vuit dels millors tenistes de l’estat, que competiran en dos equips liderats per Roberto Bautista i Pablo Carreño. El torneig té confirmada la presència, a banda dels citats Bautista i Carreño, d’Albert Ramos, Pablo Andújar, Roberto Carballés, Alejandro Davidovich, Jaume Munar i Pedro Martínez Portero.

La competició compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis (FCT) que va oferir la instal·lació olímpica per a acollir el torneig previst inicialment en el Club Tennis Lleida, després de conèixer-se el confinament de la comarca del Segrià.

L’acte de presentació, ha comptat amb la presència del President de la RFET, Miquel Díaz, del President de la FCT, Jordi Tamayo, del President de la UFEC, Gerard Esteva, del Representat Territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya a la província de Barcelona, Pere Vilà i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé.

Durant els diferents parlaments, Miguel Díaz ha agraït el suport rebut per part de la FCT i ha destacat la importància que suposa aquest esdeveniment per a que els tenistes puguin anar tornant a l’activitat.

Per la seva bada, Jordi Tamayo ha volgut destacar que per a la FCT, era important mantenir el torneig a Catalunya, gran bressol del tenis a nivell estatal.

Tamayo també ha volgut destacar les estrictes mesures per a garantir la seguretat sanitària dels jugadors participants –que passaran un control PCR previ–, personal de treball i espectadors. En aquest sentit, es prendrà la temperatura a totes les persones que accedeixin al recinte i l’aforament habilitat serà d’uns 1.000 espectadors com a màxim, situats alternativament a la graderia. Els seients seran desinfectats diàriament i l’ús de mascareta serà obligatori.

Sistema de competició

Els dos números u triaran als components del seu equip de manera alterna el dijous 9 de juliol, un dia abans de l’inici de la prova. En cada jornada es jugaran 3 partits individuals i un de dobles. Els partits del primer dia donaran 1 punt, els del segon dia 2 punts i els del tercer dia 3.

Els individuals es jugaran a partir de les 17 hores, un seguit d’un altre, al millor de 3 sets. El de dobles comptarà amb punt d’or i súper tie-break en el tercer set en cas d’empat.

Venda d’entrades

Les entrades es poden adquirir a través de fctennis.koobin.cat i els preus oscil·len entre els 10€ per l’entrada de dia per jugadors i jugadores amb llicència FCT,  fins als 50€ per l’abonament de 3 dies pel públic general.

Torneig tennis en cadira de rodes

Es se celebrarà també una competició de tennis en cadira amb la presència dels 6 millors jugadors estatals:  Martín de la Puente, Daniel Caverzaschi, Quico Tur Enrique Siscar, Cisco García i Arturo Montes. El torneig de tennis en cadira es disputarà en horari matinal i tindrà accés gratuït.

 

Share