Notícies

PRESENTADA LA FUNDACIÓ DEL TENNIS CATALÀ

Avui ha estat, sens dubte, un dia molt important per a la Federació Catalana de Tennis, no tan sols d’aquest mandat i d’aquesta Junta Directiva, sinó segurament dels més de 100 anys de la nostra història.

Avui hem presentat  oficialment la Fundació del Tennis Català, un ens que neix amb la motivació i la il·lusió de canalitzar tota l’activitat de tennis inclusiu que desenvolupa la FCT des de fa ja molts anys.

La Federació Catalana de Tennis, és una de les federacions amb un projecte d’esport inclusiu més importants de tot l’estat. Actualment, el nostre projecte de tennis inclusiu, compta amb 7 línies de treball:

  • Tennis en cadira de rodes
  • Tennis per a persones amb discapacitat visual
  • Tennis per a persones amb discapacitat intel·lectual
  • Tennis per a persones amb necessitats educatives especials en edat escolar
  • Tennis i Salut Mental
  • Tennis als Centres Penitenciaris
  • Tennis per a persones amb risc d’exclusió social

Aquest projecte, és referent i federacions, associacions i entitats  d’àmbit estatal i internacional, han visitat i analitzat el nostre projecte amb l’objectiu d’adaptar-lo al seu entorn. Això, evidentment, és motiu d’orgull per a tota la família del tennis català.

 

Aquest pas endavant que fem amb la constitució de la Fundació del tennis català, ens ha de permetre gestionar molt millor aquest projecte amb l’objectiu de ser capaços d’arribar a molta més gent de la que ja arribem actualment, perquè estem convençuts que el tennis, és una gran eina inclusiva.

Volem agrair a les institucions el seu suport i a Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Maite Fandos, Diputada d’Esports  de la Diputació de Barcelona, Josep Maldonado, President de la Taula Assessora de l’Esport Català i President d’Esport Solidari Internacional, Gerard Esteva, President de la UFEC i a la Fundació UFEC,  que assumeixin amb tanta il·lusió  el projecte i s’incorporin a la Fundació com a patrons i col·laboradors.

Prèviament a la presentació de laFundació, s’ha realitzat una trobada de l’equip de la Junta Directiva de la Federació amb en Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física.

Share