Notícies

PRESENTAT EL 110è CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE TENNIS TROFEU JOAN MARGETS I FERRER “In Memoriam”

Aquest matí, les instal·lacions del CT Girona han acollit la presentació de la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam” que es portarà a terme d’avui fins el diumenge 10 de setembre a les pistes del club gironí.

Han presidit aquesta presentació, la Sra. Isabel Muradàs, tinent d’alcalde i regidora d’esports i educació de l’Ajuntament de Girona; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de tennis; M. Àngels Planas, diputada de la Diputació de Girona; Josep Pujols, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Jordi Pujol, gerent del CT Girona.

En els parlaments, tots els presents han coincidit en destacar “el gran paper del CT Girona, per repetir per tercer cop la Organització, on es podrà veure d’una manera gratuïta, les millors raquetes del país”.

Per aquesta edició el quadre masculí serà de 28 jugadors mentre que el quadre femení serà de 19 jugadores.

Destacar la presència  Tita Torró i Laura Pous així com les jugadores gironines Júlia Payola i Marina Bassols, en el quadre femení.

En el quadre masculí, s’està a l’espera de la confirmació de Marc López, Tommy Robredo i Roberto Carballés. Albert Montañés, ja ha confirmat la seva presència, en el que serà el seu darrer campionat abans de retirar-se.

El campionat repartirà un total de 8.000 euros en premis (4.000euros a la categoria masculina i 4.000 euros a la categoria femenina).

Presentació Campionat Catalunya Absolut

NOTICIA I FOTO

Carles Alonso ( Responsable Comunicació Torneig )

Share