Notícies

Presentació del III Ciutat de Barcelona de Tennis Platja

A la sala d’actes del Museu Olimpic i de l’Esport de Barcelona s’ha dut a terme en el dia d’avui la presentació oficial de la tercera edició del Torneig Ciutat de Barcelona de Tennis Platja que es disputarà aquest proper cap de setmanaL’acte ha estat presidit pel representant de l’Institut Barcelona Esports, Gabriel Arranz i ha comptat amb la presencia del president de la FCT, Francesc Orriols i del vicepresident de la Federació Catalana de Vòlei, Roberto Pozzato, ja que s’ha fet una presentació conjunta amb el Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja que es disputarà el dia 24, festivitat de la Mercè. 

L’escenari serà un cop més l’emblemàtic Moll de la Marina de la platja de Barcelona i es disputaran proves en categoria masculina i femenina, amb una dotació en premis de 3000€. i la participació d’esportistes provinents de vuit països europeus.

Les finals se celebraran diumenge a partir de les tres de la tarda, començant per la femenina i finalitzant amb la masculina que començarà de forma immediata.

Presentació Ciutat de Barcelona de Tennis Platja 2010

Share