Notícies

Presentació del "I Campionat de Catalunya per Equips de Tennis Platja"

Ahir dimarts es va dur a terme a la Vil·la Casals de Sant Salvador (El Vendrell), la presentació oficial del I Campionat de Catalunya per Equips de Tennis Platja, que es disputarà els dies 17 i 18 d’abril a la platja de Coma-ruga, davant de l’Hotel Marvel, i que serà organitzat pel Club de Tennis Comarruga Atlétic.
L’acte va estar presidit per Francesc Orriols, President de la FCT i va comptar amb la presencia de Jaume Domingo, regidor d’esports de l’Ajuntament de Vendrell, del representant territorial de la FCT a Tarragona, Pere Lluis Bergadà i del president del CT Comarruga Atlétic, Javier Gamero.
El format d’aquesta competició preveu equips formats per una parella masculina, una femenina i un altre de mixta i els clubs que ho desitgin podran inscriure més d’un equip. Amb aquesta proba s’inicia la temporada de Tennis Platja 2010. El Circuit de Tennis Platja de la FCT tornarà a Coma-ruga el primer cap de setmana del més de juliol.
Cal esmentar que en el decurs d’aquest esdeveniment es promocionarà la “Fundació Esport Solidari-Raquetes sense fronteres” que presideix Josep Maldonado i amb la que la FCT col·labora de forma habitual, amb la organització d’un acte de recollida de material esportiu.

Share