Notícies

Presentació de la Campanya de Nadal 2010 “Clubs amb Cor”

Al “Tennis Museum” de la Federació Catalana de Tennis s’ha dut a terme la presentació de la “Campanya de Nadal 2010 Clubs Amb Cor”, una nova iniciativa fruit del conveni de col·laboració amb “Càritas Diocesana de Barcelona”.

Aquesta campanya convida als clubs adherits a l’organització de diverses activitats a partir del 16 de desembre amb la finalitat de recollir aliments, material escolar i fons econòmics per poder atendre part de les necessitats de les persones destinatàries de l’ajut de “Càritas”.

L’acte ha comptat amb la presència del Director de Càritas, Jordi Roglá, del President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, d’Enric Piquet, President de la FC de Basquetbol, del President del Club Excursionista de Gràcia, Francesc Sanahuja, Josep Ferrer Peris, Coordinador del programa Clubs amb Cor, del tennista Àlex Corretja i del Director Tècnic del FCT, Albert Costa.

Entre el públic assistent, a més de representants dels mitjans informatius cal destacar la presència de diversos presidents i representants d’un bon número dels clubs participants en el programa.

Per a qualsevol ampliació d’aquesta informació i per sol·licitar l’adhesió al programa “Clubs amb Cor” es pot contactar amb:

Luis Miguel Luna

Dep C. Recursos i Organització

Tfns. 93 3446900 – 680 409 836

E-mail: clubsambcor@caritasbcn.org

Presentació de la Campanya Nadal 2010 Clubs amb Cor.

Share