Notícies

Robredo i Maria José Martinez, finalistas de la Copa Hopman

El tennista català Tommy Robredo i la jugadora murciana del CT Barcino, Maria José Martinez, s’han classificat per a disputar la final del Copa Hopman, un torneig mixt que és disputa a la localitat australiana de Perth, en finalitzar en primer posició del Grup “A”.

En el primer partit del grup, Espanya va derrotar USA per 3 a 0 amb victòries de Robredo davant Isner, de Martínez que va superar Oudin i de la nostra parella davant de la nord-americana.

El mateix marcador van aconseguir els nostres representants davant de l’equip de Rumania. Robredo va guanyar Hanescu, Martínez va superar Cirstea i tots dos, formant parella, van sumar el punt del doble.
Finalment i també per 3 a 0, Espamya va derrotar Australia amb victòries de Robredo sobre Lleyton Hewitt, de Martínez davant Samantha Stosur i de la nostra parella en el punt de dobles.
A la final, Espanya es trobarà amb l’equip angles format per Andy Murray i Laura Robson que han finalitzat primers del Grup “B” tot superant Russia, Alemanya i Kazakhstan.

Share