Notícies

PRACTICA TENNIS EN FAMILIA AMB MARIO TENNIS ACES DE NINTENDO I LA FCT

La gira d’estiu de Nintendo Switch arriba a Calafell, Tarragona. Les famílies que s’apropin podran aprendre trucs virtuals i reals de la mà de la Federació Catalana de Tennis i el nou Mario Tennis Aces. A més a més, seran els primers a provar el nou Go Vacation per Switch!

Ja és un clàssic. Tots els anys, des de fa més de vint, l’arribada de l’estiu marca l’arrencada d’una nova gira de Nintendo per tota Espanya per presentar els seus últims llançaments. Aquest any, i després d’haver visitat ja 7 ciutats, la gira #SwitchTour arribarà el divendres 27 de juliol a Calafell amb un convidat de excepció, la Federació Catalana de Tennis, institució compromesa amb la promoció del tennis i el foment de l’esport entre els nens, que demostrarà les virtuts de l’esport de raqueta amb l’estrella de la gira, Mario Tennis Aces.

Mario Tennis Aces per a Nintendo Switch és el lliurament més realista de la sèrie, ja que evoca el control per moviment de Wii Sports però molt, molt més precís, gràcies als sensors de moviment millorats dels comandaments Joy-Amb de Nintendo Switch. Fins i tot permet l’opció de demanar l’ull de falcó! El joc li dóna una nova volta de rosca al tennis tradicional i ofereix un enfocament estilitzat amb èmfasi en l’estratègia, on la velocitat de reacció és la clau. Per descomptat, hi ha una gran varietat de serveis disponibles: liftats, globus i tallats, per esmentar només alguns.

L’espai #SwitchTour de Nintendo consisteix en una impressionant estructura mòbil que, un cop desplegada, conforma una zona dividida en dues carpes i un camió pantalla, amb aire acondicionat, més un espai a peu de carrer, i que inclou un total de 43 llocs de joc, és a dir, 43 consoles amb multitud de jocs perquè fins a 100 persones puguin jugar al mateix temps.

La parada a Tarragona del #SwitchTour estarà situada al Port Esportiu Segur de Calafell i estarà obert al públic el divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 de juliol de 18:00 a 24.00h.
Fran Medina, director tècnic de la Representació Territorial de la FCT a  Tarragona, serà present en l’esdeveniment el divendres 27, a partir de les 19h posant a prova les seves habilitats tennístiques al comandament de Mario Tennis Aces, i competint contra Mario i els seus amics mentre dóna consells als aficionats assistents.

Us esperem a tots!!

 

Share