Notícies

CIRCUIT CATALÀ DE PICKLEBALL HEAD / 1r CURS DE TÈCNIC/A PICKLEBALL

La Federació Catalana de Tennis engega un nou projecte amb l’objectiu de començar a potenciar el Pickleball a Catalunya. Aquest consta d’un nou circuit Català de Pickleball i un curs de Tècnic especialista en aquesta modalitat esportiva.

El Circuit Català de Pickleball HEAD arrencarà el proper mes de maig i constarà de quatre proves. La primera se celebrarà el 25 i 26 de maig a Vila Pickleball, primera entitat d’aquesta modalitat esportiva que s’ha afiliat a la Federació. El 15 i 16 de juny serà el torn pel primer Campionat de Catalunya de Pickleball, que es disputarà al Club Tennis Barà. Un club que ja compta amb sis pistes i un grup nodrit que practiquen aquest esport. El 6 i 7 de juliol, el Club Egara, que disposa de dues pistes exteriors, acollirà la tercera prova. El CMT Vall d’Hebron serà l’escenari de la quarta i última prova el 14 i 15 de setembre.

El curs de Tècnic especialista en Pickleball es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juny al Sabadell Pickleball Club. El curs va dirigit als tècnics/es de tennis, a directors d’escoles de tennis, a jugadors/es de Pickleball i a tots aquells interessats en inscriure’s al Registre Oficial de Professionals Esportius de Catalunya (ROPEC).

Recordem que per poder disputar el Circuit Català de Pickleball HEAD, així com inscriure’s al curs, s’ha de disposar de llicència federativa de Pickleball. Si forma part d’un club, ho pot gestionar a través del mateix club o, si és independent, ho pot fer a través del portal de la Federació. La llicència federativa de Pickleball té un preu de 64,15€ anuals. Fins el 30 de setembre, hi ha un preu promocional de 20€.

 

Share