Notícies

PORTAL FCT, NOU APLICATIU DE GESTIÓ DE COMPETICIÓ I LLICÈNCIES

La Federació Catalana de Tennis, ha estat treballant en els darrers mesos en un nou projecte amb l’objectiu de facilitar la comunicació i els tràmits entre la FCT i els clubs i jugadors/es amb llicència federativa; el Portal de Gestió de la FCT.

A partir d’aquest dilluns 3 de setembre, els clubs afiliats a la FCT ja podeu administrar competició, llicències, així com diferents tràmits relacionats amb la Federació, en aquest nou programa de gestió. Al mateix temps, el mateix dia 3, els aplicatius actuals de gestió de competició i de llicències deixaran de ser operatius. Per tant, totes les inscripcions a la pròxima edició de la Lliga Catalana,haurà de realitzar-se ja a través del nou aplicatiu.

ACCÉS NOU PORTAL FCT

 

A més a més, a partir del pròxim mes d’octubre,  disposarem també d’una nova aplicació mòbil que permetrà, un cop tinguem les dades dels federats/des en línia, certificar la llicència federativa, consultar el calendari de competició de la FCT,  agenda personalitzada de partits, realitzar incripció en competicions individuals o rebre notificacions confirmant inscripció a un campionat o dia i hora de partit.

Encara que com tot canvi requereix un temps d’adaptació, esperem que aquesta nova plataforma faci més fàcils i eficaços tots els processos, i en definitiva millorin el nostre esport.

Share