Pol Toledo i Ioana Docu, campions del “Nacho Juncosa”

El tennista del RCT Barcelona-1899, Pol Toledo, va complir el pronòstic i va imposar la seva condició de primer favorit per proclamar-se campió del “VIII Memorial Nacho Juncosa” una prova del “Tennis Europe Junior Tour” per a jugadors sub-16 que es va disputar a les instal·lacions del CIT Cornellà. A la final, Toledo va derrotar al jugador del CT Tarragona, David Jordà, que no era cap de sèrie, per 6/1 i 6/4. D’aquesta forma, Toledo va completar una gran actuació, ja que no va cedir ni un sol set en tot el torneig, superant el romanès Buzoianu, els catalans Jaume Pla i Marc Collado i ja a semifinals, al suïs Adrian Bodmer, setè cap de sèrie, per 6/1 i 6/1.

Especialment destacable va ser  l’actuació de David Jordà que va aprofitar de forma sensacional la invitació rebuda per part de l’organització per plantar-se a la final. El tarragoní va superar en primera ronda l’austríac Platzer, en segona al quart cap de sèrie, el romanès Buzelan. A quarts de final va haver de deixar fora de competició un altre favorit, en aquest cas, el cinquè, Alberto Barroso i ja a semifinals va rematar la seva gran actuació derrotant al segon favorit, el jugador del CT Barcino Eduard Esteve, per 6/4, 3/6 i 6/4.

La competició femenina va tenir una final entre tennistes romaneses en la que la quarta favorita, Ioana Ducu es va imposar a la primera cap de sèrie, Cristina Ene, per 4/6, 6/4 i 6/2. Per arribar a la final, Ducu va superar a la jugadora del Open SC, Núria Ormeño per 6/1, 6/7(5) i 6/4 i Ene va vèncer en la penúltima ronda a la tennista del RC de Polo, María Pujol, que participava amb una invitació de l’organització,  per 6/2 i 6/0.

En dobles masculins, la parella favorita formada per David Biosca i Eduard Esteve es va imposar a la final a Robert Herrera i Pol Toledo per 4/6, 6/2 i 10-4. El dobles femení el va guanyar la parella formada per Mònica González i Míriam Rosell, que malgrat no ser caps de sèrie, van derrotar a la final a les segones favorites, la russa Chikalkina i la romanesa Muntean, per 7/5 i 6/0.