Notícies

Pol Toledo i Eduard Esteve al Masters Europeo Cadet

Els jugadors catalans Pol Toledo, del RCT Barcelona-1899, i Eduard Esteve, del CT Barcino, seran els representants del tennis espanyol a la propera edició del Junior Tour Masters que es disputarà del 8 al 10 d’octubre a la ciutat italiana de Nàpols.

Toledo participarà com a nº1 del nou “rànquing race” europeo sub-16 que comptabilitza únicament els tornejos del Tennis Europe Junior Tour mentre que Esteve, que es troba classificat en el lloc nº 11, podrà participar per les baixes de diversos jugadors millor classificats.

La temporada de Toledo ha estat sensacional havent aconseguit guanyar cinc títols del circuit: “Talentum Cup” de Budapest (Hungría), el torneig de la localitat italiana de Foggia, el “Mondial Paris Cadets” francès i el “Memorial Nacho Juncosa” disputat al CIT Cornellà.

Esteve va aconseguir el seu millor resultat en imposar-se al torneig “Avennire” de Milà i també va arribar a les semifinals a la “Talentum Cup”, al “Memorial Nacho Juncosa” i al “VIII Torneig Joan Mir” del CT Torellò.

L’ultim triomf català en aquesta prestigiosa competició el va aconseguir Marcel Granollers l’any 2002.

POL TOLEDO I EDUARD ESTEVE AL MASTER EUROPEO CADET

Share