Notícies

POL PUIG I NEUS TORNER CAMPIONS DE CATALUNYA S11 AL CT URGELL

Pol Puig  i Neus Torner  es van coronar aquest dissabte 14 de juliol com a campions al Campionat de Catalunya Sub 11 que es va celebrar durant tota la setmana a les pistes del Club Tennis Urgell.

Al quadre masculí, Pol Puig (CT Malgrat) es va imposar a Álvaro Jiménez (CT Sabadell) per 6-0 i 6-4. El subcampió, que a les semifinals havia eliminat el número 1, Genís Ribas (CT Tarragona), no ha tingut opció a la final davant Pol Puig, que a les semis va superar Max Solano (CTN Sant Cugat)) i que durat tot el torneig va demostrar una gran solidesa.

També va oferir una trajectòria molt sòlida la nova campiona femenina, Neus Torner (CE Laiatà), que va fer valer la seva condició de primera favorita en batre a la final Carlota Vila (CT Manresa) per 6-2 i 7-5. Torner va completar d’aquesta manera un campionat excel·lent.

L’acte de lliurament de trofeus va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; de la presidenta del Tennis Urgell, Blanca Nos, i del representant territorial d’Esports, Joan Segura. Tots ells van lloar el nivell del torneig i van encoratjar els participants, que són les promeses del tennis català, a seguir treballant per millorar de cara al futur.

Cal recordar, a més, que el quadre d’honor del torneig es va completar amb els campions de dobles masculins, que van ser la parella del CT Lleida formada per Lande Culleré i Adrià Franco , en imposar-se per 6-3, 6-7 i 10-4 davant la parella del CT Terrassa formada per Roger Jordan-Xavi del Águila.

Galeria fotos

 

 

 

Share