POL MARTÍN GUANYA EL PRIMER INTERNACIONAL DE MATARÓ

El barceloní del CT Barcino,  Pol Martín, es va proclamar campió de la primera edició del Torneig Internacional de Tennis Ciutat de Mataró, de categoria ITF World Tennis Tour de 25 mil dòlars, disputat al CT Mataró del 23 al 29 de maig. A la final va vèncer en tres sets a Pablo Llamas per 2-6, 6-3 i 6-2. Abans, en semifinals, havia guanyat al jugador del RCTB-1899 Oriol Roca (6-2, 6-3).

Amb aquesta victòria Pol Martín es treu l’espina que li va quedar després de perdre la setmana passada en la final de l’internacional de Vic, i aconsegueix el tercer títol professional de la seva carrera. Els dos primers els va aconseguir a El Caire (2019) i Villena (2020). Aquesta temporada, a part de la final que va fer a Vic, també ha estat semifinalista al Caire (Egipte), i quartfinalista a Antalya (Turquia) i en l’ATP Challenger de Coquimbo (Xile).

La victòria en el quadre de dobles se la va emportar la parella formada per Carlos López Montagud i Raul Brancaccio davant Álex Martínez i Jordi Mas De Ugarte per un doble 6-4.