Notícies

POL FILELLA, BRONZE EN EL 12è CAMPIONAT D’EUROPA DE TENNIS PLATJA

Letònia ha estat la seu del darrer Campionat d’Europa de Tennis Platja. Fins a 22 països han pres part en la competició, amb una bona representació del #tennisplatjacatalà.
7 han estat els tennistes amb llicència catalana que han format part de l’equip espanyol: Alba Gamell, Alejandra Porteiro i Carol Miranda, del Beach Tennis Barcelona ClubPol Filella i Josep Costa del Club Tennis Platja Girona-Salt, així com Gerard Rodriguez, i Santi Puente.

En categoria júnior, el català Pol Filella i l’andalusa Sabrina López, que partien com a principals favorits del quadre mixt, van aconseguir la medalla de bronze després de superar la parella francesa Rolland/Bray per 6/2 4/6 (10-7). En el quadre masculí, la parella del Club Tennis Platja Girona-Salt,  Filella i Costa es van quedar a les portes de la medalla de bronze. Varen perdre la lluita pel 3er i 4rt lloc davant la parella francesa Rolland/Vidot  per 7/6(3) 7/6(3).

En categoria absoluta, la parella Gerard Rodriguez / Santi Puente, van caure en vuitens de final davant els principals favorits i num. 1 del món, els italians Cramarossa/Garavini per 6/0 6/1, mentre que en el quadre absolut femení, la parella del Beach Tennis Barcelona Club, Alba Gamell i Alejandra Porteiro, quedaven eliminades en segona ronda davant les franceses Hoarau/Hoarau per 6/3 6/1.

Igual sort varen tenir els representants del tennis platja català en el quadre absolut mixt, ja que Gerard Rodriguez i Santi Puente varen caure en vuitens de final fent parella amb Maite Garcia i Carolina Garcia respectivament.

CAMPIONS 12è CAMPIONAT EUROPA TENNIS PLATJA

ABSOLUT MASCULÍ
Mathieu Guegano / Théo Irigaray

ABSOLUT FEMENÍ
Sofia Cimatti i Flaminia Daina

ABSOLUT MIXTE
Michele Cappelletti y Giulia Gasparri

 

Share