Notícies

Poch i Carreras, guanyen el “XVIII Campionat de Tennis El Corte Inglés”

Els jugadors del CT de la Salut, Carlos Poch i Amanda Carreras es van proclamar campions del XVIII Campionat de Tennis El Corte Inglés que un any més es va disputar a les pistes del Cercle Sabadellés-1856.

Poch, segon cap de sèrie, es va proclamar campió sense jugar la final donat que el primer favorit, el tennista del Cercle, Marc Fornell, no va poder disputar el partit per problemes físics.

Per arribar fins la darrera ronda, Poch s’havia desfet del jugador provinent de la fase de classificació, Bogdan Djurdjevic per 6/3 i 6/3 i del quart favorit, David Canudas, per 6/0 i 6/3. Per la seva part, Fornell havia guanyat a Guillem Burniol, classificat de la prèvia, per 6/2 i 6/4 i a Jordi Marse, també sortit de la prèvia, per 7/6(3) i 6/4.

Pel que fa a la competició femenina, la gibraltarenya resident a Barcelona, Amanda Carreras, va fer honor a la seva condició de màxima favorita i va derrotar a la final a la tennista del CT Tarragona, Anna Boada, per 6/1 i 6/1.

Carreras va debutar derrotant a Sonia Delgado, per 6/3 i 6/0 i a les semifinals es va imposar a Ekaterina Tugarinova per 6/0 i 6/1. Ambdós rivals provenien de la fase de classificació.  També havia arribat al quadre final provinent de la prèvia la finalista Anna Boada que en primera ronda va sorprendre a la segona favorita, Georgina García, a la que va derrotar per 7/5 i 6/2 i que va arrodonir la seva bona actuació vencent a les semifinals a la quarta cap de sèrie, Montserrat Blasco per 6/1 i 6/2.

Amb aquest triomf, Carlos Poch va rebre un txec regal d’ El Corte Inglés per valor de 1640€ i Amanda Carreras un de 960€. L’acte d’entrega de premis va comptar amb la presencia del President de la FCT, Francesc Orriols.

Campionat de tennis el corte inglés 2010.

Share