Notícies

Pla i Rosell, Campions de Catalunya Cadets 2011

El tennista del CE Laietà, Jaume Pla i la jugadora del RCT Barcelona-1899, Miriam Rosell, es van proclamar campions de Catalunya cadets en imposar-se a les seves respectives finals disputades a les pistes de l’Accentennis Sant Joan Despí.

Pla, segon favorit, va derrotar al seu company de club, el primer cap de sèrie, Marc Collado, per 6/4 i 6/2.

Per arribar a la final, Pla havia vençut en semifinals al jugador del CT de La Salut, Pepe Batalla, quart favorit, per 7/6(1) i 6/1, mentre que Collado s’havia desfet del també jugador del CE Laietà, Dennis Uspensky, setè cap de sèrie, per 6/3 i 7/5.

Pel que fa a la competició femenina, Rosell va derrotar a la final a la jugadora del CE Sànchez-Casal, Núria Ormeño, per 5/7, 6/2 i 6/1.

La campiona havia superat en semifinals a la seva companya de club, Claudia Herrero, setena favorita, per 6/3 i 6/1 mentre que Ormeño s’havia desfet de la tennista del Topten TC, Ariadna Martí, per 6/3 i 6/1.

Finalment, en la competició de dobles masculins, el títol va ser per a  la parella formada pels finalistes del quadre individual, Jaume Pla i Marc Collado, que van fer honor a la seva condició de màxims favorits en derrotar a la final a la parella formada per Dennis Uspensky i Pepe Batalla,  segons favorits,  per 6//0 i 6/2.

Foto de familia dels finalistes del Campionat de Catalunya Cadet 2011.

Share