Notícies

Pere Riba campió del Challenger de Cancún (Mexic)

El tennista català del CT Barcino, Pere Riba, es va proclamar campió del “Abierto Internacional Varonil Ciudad de Cancún Casablanca”, una prova del circuit ATP Challenger dotada amb 35000$ en premis i disputada sobre terra batuda a la localitat mexicana de Cancún.

Riba, que figurava com a segon favorit de la competició, es va imposar a la final al màxim favorit, l’argentí Carlos Berloq per un contundent marcador de 6/4 i 6/0.

En el seu recorregut pel torneig, Riba havia derrotat en primera ronda al

dominicà Víctor Estrella per 5/1 i 6/0. En segona ronda, el català es va desfer del mexicà Cesar Ramírez per 6/2 i 6/3. A quarts de final va poder amb l’argentí Facundo Bagnis a qui va vèncer per 6/4 i 7/5. Ja a les semifinals, Riba va derrotar al tercer favorit, l’alacantí Ruben Ramírez, per  6/4, 6/7(8) i 6/1. Per la seva part, Berloq va superar a les semifinals al fiancés Eric Predon per 6/4 i 6/1.

Aquest és el tercer títol de l’any per en Pere Riba que anteriorment havia guanyat el torneig italià de Barletta i el de la localitat polonesa de Bytom.

Amb els punts aconseguits per aquesta victòria, Riba assoleix el seu millor rànquing ja que figura a la llista d’entrades en la posició nº 72.

Pere Riba, campió del Challenger de Cancún, amb Carlos Berloq.

Share