Notícies

PERE PRAT, CAMPIÓ DEL MASTERS RAFA NADAL TOUR SUB-16

Del 4 al 6 de novembre el Rafa Nadal Academy va acollir el Masters del Rafa Nadal Tour, en la que participen els set primers classificats del rànquing del circuit de les categories sub-12 i sub-14, així com els quatre primers del sub-16. En aquest torneig hi va haver àmplia representació del Tennis Català, amb 11 jugadors.

Pere Prat va ser el que va aconseguir el millor resultat proclamant-se campió de la categoria Sub-16. El jugador del CT Vic es va imposar a la final a Alberto Pérez per un doble 6/4. Miguel Espanca (CE Valldoreix), Hugo Ruiz (CT Mataró) i Jan Montero (CE Laietà) van ser els altres  jugadors catalans del quadre. En el sub-16 femení, Carlota Vilà, del CT Vic, va quedar en quarta posició.

En la categoria sub-12, Ian Barroeta (CT Barcino) i Natalia Heras (CN Sant Cugat) van quedar tercers en superar en el partit pel tercer i quart lloc a Dario Ruiz i Judit Pla (CE Laietà) respectivament.

Per últim, en el sub-14, només hi va haver representació catalana en el quadre femení, amb Mar Cabassers i Anna Cabassers, del RCTB-1899, i Marina Quesada.

Share