Pedro Clar perd davant l’alemany Struff la final del I Open Volvo Ronda-15

Pedro Clar no va poder rematar la seva gran actuació al I Open Volvo Ronda-15 i va caure a la final d’aquest torneig ITF Futures que es va disputar a les pistes de terra batuda del CE Laietà i que estava dotat amb 10000$ en premis.

El tennista del CT Tarragona, màxim favorit de la competició, ca caure inesperadament davant del tercer cap de sèrie, l’alemany Jan-Lennard Struff per 6/4 i 6/3.

Per arribar a la final, Clar havia superat en primera ronda a l’italià Lorenzo Giustino per 6/0 i 6/2 i en segona a Esteve Lobato per 6/1 i 6/1. Ja a quarts de final, el balear va superar amb problemes a l’australià Matthew Barton per 4/6, 6/4 i 6/2 mentre que ales semifinals va disposar de l’argentí Juan Pablo Villar, quart cap de sèrie, per 3/6, 6/3 i 6/4.

Per la seva part, Struff es va classificar per a la final en vèncer a les semifinals al tennista del CT Sabadell, Gabriel Trujillo, segon favorit, per 6/4 i 6/3.

Malgrat la derrota, cal felicitar Clar pel seu gran inici de temporada en el que ha arribat a disputar sis finals dels tornejos ITF Futures disputats a Espanya de les quals ha aconseguit guanyar dues, a Mallorca i Cartagena, i n’ha perdut les altres quatre, la darrera la de l’Anella Catalunya disputat al TC Badalona ara fa quinze dies.

Jan Lennard Struff (de vermell), campió i Pedro Clar, (de negre) finalista.