Notícies

Pedro Clar, finalista del torneig ITF Futures del CT Ca’n Simó

El tennista mallorquí del CT Tarragona, Pedro Clar va caure a la final del torneig ITF Futures que es va disputar el proppassat cap de setmana al CT Ca’n Simó, de Cala Millor, a Mallorca, primera prova internacional que es disputa aquesta temporada en territori espanyol.

Clar, quart favorit de la competició, va perdre la final davant l’emergent jugador madrileny de 19 anys, Javier Martí, tercer cap de sèrie,  per un ajustat marcador de 7/6(5), 3/6 i 6/4.

Per arribar a la final , el tennista del CT Tarragona es va desfer de l’alemany Zay, que provenia de la fase de classificació, per 6/3 i 6/0.

En segona ronda es va imposar al jugador del RCT Barcelona-1899, Nacho Coll, que va haver d’abandonar quan perdia per 6/4 i 1-0. Curiosament, a les semifinals, el rival de Clar, en aquest cas el francès Jonathan Eysseric, segon favorit, també va abandonar el partit per problemes físics quan estava perdent per 6/4 i 4/0.

Per la seva part Javi Martí va impedir una final entre tennistes catalans ja que va derrotar a les semifinals el jugador del RCT Barcelona-1899, Gerard Granollers per 6/3 i 6/3.

Javi Martí i Pedro Clar, campió i finalista de l'ITF Futures del CT Ca'n Simó.

Share