Pedro Clar es proclama campió de l’ITF del CT Reus Monterols

El tennista mallorquí del CT Tarragona continua la seva sensacional ratxa de joc i de resultats i es va proclamar campió del torneig ITF Futures del CT Reus Monterols, una prova dotada amb 10000$ i disputada a les pistes de terra batuda del club reusenc.

Clar va fe honor a la seva condició de primer favorit de la competició i es va imposar a la final al segon cap de sèrie, el gegant alemany Jan-Lennard Struff, per 6/4 i 6/3, prenent-se la revenja de la derrota que va sofrir davant del mateix jugador a la final del I Open Volvo Ronda 15 disputat al CE Laietà la setmana anterior i, curiosament, per idèntic marcador.

Aquesta es la tercera victòria de la temporada per Pedro Clar en les set finals disputades fins el moment el que dona a entendre el meravellós estat de forma del tennista del CT Tarragona, gran dominador de la temporada internacional a casa nostra.

Gracies a aquesta darrera victòria, Clar s’ha col·locat en el lloc 281 de la classificació mundial, molt a prop del seu millor rànquing que va aconseguir l’any passat i que el va ubicar com a número 237 del món.

Clar, de negre, campió i Struff, finalista.