Notícies

Pedro Clar cau a la final del 24è Anella de Catalunya davant David Estruch

El tennista balear del CT Tarragona, Pedro Clar, va caure a la final del 24è Anella Catalunya, un torneig ITF Futures dotat amb 10000$ i disputat a les pistes de terra batuda del TC Badalona.

Clar, segon favorit, va perdre en el darrer partit davant del valencià David Estruch, que no era cap de sèrie, per 6/4, 6/7(5) i 6/4, en un partit llarguíssim i molt disputat.

Per arribar a la final, Clar havia derrotat en primera ronda al luxemburguès Vermeer i en segona a Juan Lizariturry sense massa problemes. Ja a quarts  de final, el tennista del CT Tarragona va derrotar al cinquè cap de sèrie, el jugador del CT de La Salut, Gabriel Trujillo, per 6/2 i 6/4. A les semifinals va superar amb contundència al tercer favorit, l’italià Daniele Georgini per 6/3 i 6/3.

Malgrat la derrota, es evident el bon moment del mallorquí que aquesta temporada ja ha aconseguit dos títols (Mallorca-3 i Cartagena) i que ja havia arribat a les finals en els altres dos ITF Futures jugats a Mallorca.

Per David Estruch, aquest es el primer títol professional aconseguit desprès que la temporada passada perdés les finals dels ITF Futures de Balaguer i Vigo.

David Estruch (esquerre), campió i Pedro Clar, finalista al TC Badalona.

Share