Padró i Romero, campions del XVIIè Trofeu Albert Costa-XXVIIIè Torneig de Setmana Santa del CT Urgell

Grup GranAC copia

Àlex Padró i Esther Romero es van proclamar campions del XVIIè Trofeu Albert Costa-XXVIIIè Torneig de Setmana Santa, que es va disputar a les pistes del Club Tennis Urgell. Padró va derrotar Daniel Mérida per 6-3 i 6-2 a la final masculina, mentre que Romera es va desfer de Naroa Aranzábal per 6-3 i 6-1 en el partit que va decidir el títol femení.

El torneig va tornar a omplir les pistes del Club Tennis Urgell de bon tennis de la categoria sub 13, ja que els millors d’Espanya no van faltar a una cita que ja porta 28 anys com a referent durant la Setmana Santa escolar.

A més, la climatologia va fer costat al torneig i va afavorir la bona afluència de públic.

Pel que fa als representants lleidatans, aquests no van tenir excessiva sort. El millor de tots va ser Jan Rubio, tot i que al final va acabar cedint davant Mario Garoz per 3-6, 6-3 i 6-0. Per la seva banda, Albert Mòdol va caure davant Iker Gaztambide per 6-0 i 6-2; Marlen Bosch tampoc no va poder fer front a Sara Tatu (6-1 i 6-1); Cristina Moragas va perdre amb Saioa Arrieta (6-2, 6-0) i tampoc va guanyar Clàudia Puigdevall davant Vanessa Danko (6-2 i 6-0).

La final masculina va enfrontar Àlex Padró i Daniel Mérida. Padró no va donar opció al seu rival gràcies a un joc molt sòlid. Es va fer amb el primer set per 6-3 i va rematar en el segon amb un clar 6-2.

A la final femenina, les oponents van ser la cap de sèrie número 1, Esther Romero, i la gran sorpresa del torneig, Naroa Aranzábal. Aquesta, però, no va poder donar continuïtat a la seva excel·lent trajectòria i es va haver de resignar a veure com es complien els pronòstics que assenyalaven Romera com a favorita. El 6-3 i 6-1 final va deixar clara la superioritat de la campiona.

En acabar les finals, es va procedir a la cerimònia de lliurament de trofeus, que va comptar amb la presència del representant territorial d’Esports, Joan Segura; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; els pares d’Albert Costa, Jordi i Rosa; i el director tècnic de la Federación Española de Tenis, Javier Soler, tots ells acompanyats pel president del CT Urgell, Ramon Mestres.