Notícies

Oscar Mas, nou Coordinador Esportiu i Roberto Velilla, nou Coordinador dels Programes i Projectes Esportius de la FCT

La temporada esportiva 2014 s’inicia amb la designació d’Oscar Mas com a nou Coordinador Esportiu de la FCT, que assumeix la responsabilitat esportiva, i de Roberto Velilla, nou Coordinador dels Programes i Projectes Esportius, amb la funció d’aplicar els diferents processos de gestió esportiva als projectes, programes i serveis.

El Coordinador Esportiu, Oscar Mas, vinculat a la Federació com a professional des del juny del 2012, que compta amb una amplia trajectòria al món del tennis com a tècnic, jutge àrbitre i organitzador d’esdeveniments esportius,  és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i Postgraduat per  la Universitat Pompeu Fabra al Màster de Gestió i Direcció de l’ Esport, un dels referents en l’àmbit de la gestió esportiva.

D’ altra banda, Roberto Velilla, Coordinador dels Programes i Projectes Esportius, és  Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’ Esport per l’Institut Nacional d’ Educació Física de Catalunya (INEFC) amb l’especialitat de gestió esportiva, compta amb un postgrau en Educació per la Universitat de València (UV) i ha estat vinculat com a professional a diferents clubs de la ciutat de Barcelona en els darrers anys.

Durant la seva trajectòria esportiva, Roberto, va formar part del grup d’elit de la Real Federación Española de Tenis RFET, al Car de Sant Cugat, de l’any 2001 al 2004, va proclamar-se Campió d’ Espanya Aleví a l’any 1999 i Cadet al 2003 entre d’altres, va representar a Espanya a les diferents seleccions nacionals i a l’any 2003 va ser nomenat segon jugador europeu sots 16 per l’European Tennis Association ETA.

El nou Projecte Esportiu de la FCT va ser dissenyat i impulsat per en Xavier Budó,  projecte que va suposar un impuls pel Tennis català i un nou punt d’inflexió amb la creació de l’anomenada Piràmide del Tennis Català i el Pla Director,  presentat a tot el territori català.

Entre els programes més representatius, destaquem iniciatives com el Programa de “Trobades al Territori” orientat a conèixer la realitat del tennis català, la Campanya “Viu el Tennis”, el nou Programa de Tennis Base “Supertennis”, el programa de promoció “Activa Tennis”, i el programa de Recerca, Detecció i Seguiment de jugadors catalans “RDS.

Xavier Budó va presentar la seva dimissió el passat mes de novembre com a màxim responsable esportiu de la institució. Des de la FCT volem agrair el seu compromís i la seva tasca feta al capdavant de l’àrea esportiva de la Federació i li desitgem el millor en la seva nova etapa.

Malgrat la delicada situació econòmica i els pocs recursos dels que es disposa, els nous coordinadors assumeixen el repte de continuar amb la filosofia del projecte iniciat ara fa dos anys, així com el compromís de treballar conjuntament amb els clubs i agents del món del tennis per tal de seguir potenciant el tennis català en tots els sentits.

Share