Notícies

ÒSCAR CASAS, VLAD SECARA I CARLA VÁZQUEZ, CAMPIONS D’ESPANYA DE DOBLES

El club Stadium Casablanca de Saragossa va acollir, del 9 al 15 de juliol, el Campionat d’Espanya Infantil Memorial Manuel Alonso. En el quadre individual femení van participar 9 representants del Tennis Català: Indira Delgado, Anna Orlando, Judit Pla, Chloe Rius, Maria Pardo, Sofi Plamenova, Maria Pares, Carla Guerrero i Carla Vázquez. Destacar l’actuació de Carla Vázquez i Anna Orlando, que varen disputar les semifinals del torneig. La campiona d’Espanya Infantil fou la tennista amb beca del TEC Carles Ferrer Salat, Paola Piñero.
Per la seva banda, en el quadre masculí, van participar-hi Òscar Casas, Gilberto Bodú, Nicolau Canas, Vlad Secara, Ian Barroeta, Adrià Velázquez, Kuzma Avdeev, destacant l’actuació de Vlad Secara, que va disputar les semifinals. El campió d’Espanya infantil fou Adolfo Abascal.

En els quadres de dobles, han arribat els títols pels tennistes catalans. En el quadre femení, Carla Vázquez, fent parella amb Paola Piñera, es van endur el títol després guanyar en la final a la parella Carreras / Fernandez per 6/2 6/3. Per la seva banda, derbi en la final masculina, on la parella formada per Òscar Casas i Vlad Secara es van imposar a Nicolau Canas i Adrià Velázquez per 6/4 7/5.

 

Share