Notícies

Oriol Roca, cau a la final del V ITF Júnior de Benicarló

El tennista del RCT Barcelona-1899, Oriol Roca, es va classificar per primera vegada per a la final d’un torneig ITF Júnior a la prova disputada la passada setmana a les pistes del CT Benicarló de la localitat castellonenca.

El de Santa Coloma, segon favorit, no va poder arrodonir la seva actuació i va caure a la final davant del tennista holandès, Moos Sporken, sisè cap de sèrie, que es va imposar per 6/4 i 6/1.

Per arribar a la final, Roca, es va desfer de l’austríac Markus Ahne en primera ronda i del seu company de club, Pol Toledo, per 6/4 i 7/5 en segona. Ja a quarts de final, va derrotar al setè favorit, el britànic Joshua Ward-Hibbert per 6/2 i 6/3 mentre que a la semifinal va superar al tennista català del CT Tarragona, Pablo Gor, per 6/1 i 6/4.

Oriol Roca sí va aconseguir el títol de dobles, al costat de l’asturià Axel Álvarez, en derrotar a la final Al belga Merckx i el britànic Ward-Hibbert per 6/3 i 6/2.

El títol femení el va guanyar la tennista de Vall d’Uxó, Sara Sorribes que,  amb nomes 14 anys, ja s’ha anotat el seu primer gran triomf internacional en derrotar a la final a la belga Deborah Kerfs, sisena favorita, per 6/7(2), 7/6(3) i 6/2.

Oriol Roca (dreta), finalista del ITF Júnior de Benicarló.

Share