ORIOL FILLAT I MARTA TORRES, CAMPIONS DEL MUTUA MADRID OPEN A OVIEDO

La segona prova del Mutua Madrid Open Sub 16 va coronar aquest diumenge a dos nous campions al Reial Club de Tennis Oviedo. Els tennistes catalans Oriol Fillat i Marta Torres, es van proclamar vencedors en les finals i van aconseguir el bitllet que els permetrà disputar la fase final del circuit que tindrà lloc a la “Caja Mágica”, coincidint amb els últims dies del Mútua Madrid Open (del 10 al 13 de maig de 2017).

Els dos jugadors es trobaran a Madrid amb els vencedors de les altres 15 proves (ja estan classificats els catalans Max Alcalá i Alejandra Ferrer) on intentaran proclamar-se campions del circuit i rebre el premi final juntament amb els guanyadors dels tornejos ATP i WTA.

Després de perdre la final la setmana passada a Lleida, havent guanyat a més el primer set d’aquest partit, Oriol Fillat es va refer per celebrar la victòria a Oviedo. El primer cap de sèrie del quadre es va imposar per 7-6, 5-7 i 6-0 a Pablo Masjuan, tercer favorit, en una trobada ple d’alternatives que va durar més de tres hores.

El mateix li va passar Marta Torres, que també va caure la setmana anterior a la final de Lleida i aquest diumenge va vèncer per 4-6, 6-3 i 6-3 a Maria Martínez a la final femenina, marcada per la igualtat i pels grans punts que van deixar les dues oponents.

NOTICIA i FOTO: Comunicació Mutua Madrid Open