Notícies

Olsson i Di Toro, campions del II Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes

El suec Stefan Olsson, cinquè jugador del món i primer favorit de la competició va revalidar el seu títol de campió del Open Memorial Santi Silvas que es va disputar a les instal·lacions del CN Olot el darrer cap de setmana.

Olsson es va imposar a la final al segon cap de sèrie, el francès Michael Jeremiasz per 6/2 i 7/6(4). Per arribar a la final, el sues s’havia desfet en segona ronda del millor jugador espanyol, el català Quico Tur, a qui va derrotar per 6/3 i 6/1

En el segon quadre, la victòria va ser  per Miguel Torres que va derrotar José Luis Montoya per 7/5, 3/6 i 6/2. I en el quadre de consolació va guanyar el francès Philippe Bonnet  que va derrotar a la final a l’espanyol Martin Varela per 6/1 i 6/1.

En la competició femenina, es va proclamar campiona l’australiana Daniela di Toro, segona favorita, que va superar a la final a la màxima candidata, la holandesa Aniek Van Koot, quarta jugadora del món, per 6/4 i 6/3.

Di Toro havia derrotat en segona ronda a la millor jugadora espanyola, la valenciana Lola Ochoa, per 6/0 i 6/1. Les catalanes Elena Jacinto i Barbara Vidal, que van caure en primera ronda, van disputar la final de consolació amb victòria de Jacinto que es va imposar per 6/4, 5/7 i 6/3.

La competició de dobles va veure les victòries d’Olsson i Egberink en categoria masculina i  de Di Toro i Van Koot, en femenina.

Un cop més, la Fundació Tommy Robredo va organitzar aquest torneig internacional de categoria ITF-2, amb una excel·lent participació, amb un altíssim nivell i  amb una qualitat organitzativa que va fer que, tant els participants com els espectadors quedessin absolutament satisfets.

La jornada final va veure la presencia del President de la RFET, José Luis Escañuela i del President de la FCT, Francesc Orriols entre moltes altres personalitats que van acompanyar Tommy Robredo i el seu equip en aquesta impagable tasca.

Share