Notícies

OBERT EL TERMINI PER SOL·LICITAR EL CANVI DE CLUB

El  termini per sol·licitar el canvi de Club de la teva llicència federativa per a la temporada de l’1 d’octubre del 2023 fins al 30 de setembre del 2024 estarà obert fins al pròxim 30 de setembre.

Per a fer-ho, has d’identificar-te al web de la FCT o registrar-te, si encara no ho has fet.  A la “Zona de jugadors” trobaràs l’opció “sol·licitar canvi club”. Si no visualitzes aquesta opció fes Ctrl+F5 dues vegades per tal d’actualitzar la memòria del navegador.

 Opció 1: Si ja estàs registrat        Opció 2: fer el registre 

Selecciona dins del desplegable el club de destí i confirma el tràmit. Els clubs implicats rebran automàticament una notificació, el club de baixa serà informat i el teu nou club haurà d’acceptar la petició.

El canvi serà efectiu a partir del mes d’octubre, i seràs informat de la teva nova titularitat de la llicència federativa mitjançant un correu electrònic.

Per a qualsevol consulta o dubte, pot contactar amb la Katy Duran, responsable de l’Àrea de Llicències. Pot trucar-la al telèfon 663 08 59 53 o enviar un correu electrònic a katy.duran@fctennis.cat

Share