Notícies

Novetats al Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT 2011

Amb l’objectiu d’anar millorant el funcionament del “Circit Juvenil d’Hivern de la FCT” hem dut a terme diverses modificacions que es posaran en marxa des del primer torneig de l’any 2011.

El Calendari d’enguany el composen 8 tornejos da cada categoria quatre dels quals es disputaran sobre terra batuda i altres quatre en superficie dura i que se celebraran a les quatre instal·lacions gestionades per la FCT, es a dir: Vall d’Hebrón, Cornellà, l’Hospitalet i Sant Joan Despí).

Totes les categories començaran a disputar el torneig en les mateixes dates en les quatre instal·lacions i les úniques categories que compartiran instal·lació seran las de benjamí i júnior que son les que enregistren les inscripcions menys nombroses.

Hi ha sis tornejos que hauran d’acabar-se en 4 o 5 setmanes i que seran enumerats com a : I, II, III, IV, V i VI. Els altres dos són els tornejos de Setmana Santa (entre mig del III i el IV) i el de Nadal.

Els jugadors/es només poden jugar una categoria en cada un dels tornejos anomenats del I al VI mentre que en les proves de Semana Santa i Nadal podran participar a dues categories.

La Jutge Arbitre Nacional, Sta. Laia Santamaria serà la Supervisora del Circuit que començarà a disputar-se el 22 de gener amb el Torneig I que tancarà la seva inscripció el proper dia 12 a les 11h del matí.

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb Laia Santamaria al telèfon 661 171 811. També podeu ampliar aquesta informació i consultar el calendari als apartats  “Esportiva” i “Flash Noticies” d’aquest web.

Federació Catalana de Tennis.

Share