Notícies

Nova presidenta al CT Balaguer

El Club Tennis Balaguer te nova presidenta. Es tracta de Jacqueline Sánchez Ricart, que es converteix d’aquesta manera en la primera dona que presideix l’entitat de la capital de la Noguera. El passat mes d’agost, i seguint amb el compromís que es va prendre en l’Assemblea Extraordinària, la junta formada per Toni Juny (president), Xavier Fornés (tresorer) i Xavier Monge (secretari) va formalitzar la seva dimissió i va fer el traspàs de funcions a tots els efectes a la Junta Gestora encapçalada per Josep Capell que va exercir com a president fins l’arribada de Jacqueline Sánchez i el seu equip. La nova junta directiva compta amb la presència, entre d’altres, d’Oriol Caselles, com a secretari, i de Pere Lliró, que desenvoluparà les tasques de tresorer.

La nova presidenta del club recordava que “els darrers mesos hi havia una junta gestora al capdavant del club, a la qual els hem d’agrair la tasca duta a terme durant la seva estància. Malgrat tot  un dia ens vàrem engrescar els meus companys de junta i jo mateixa per tal de poder formar aquesta directiva per portar a terme les nostres idees amb les quals volem posar incidència màxima al que respecta al club a nivell social i esportiu”.

Actualment el Club de Tennis de Balaguer compta amb prop de 350 socis. En aquest sentit, la nova presidenta assegurava que “ens hem proposat a nivell social que els socis participin molt més en el dia a dia de les activitats que anem organitzant al llarg de l’any, e intentarem que els socis no solament vagin al club  per jugar a tennis sinó que aquest sigui un punt de trobada i reunió”.

Jacqueline Sánchez manifestava  també que “a més volem que els socis del CT Balaguer sàpiguen que els membres de la nova junta estem oberts i disposats a escoltar totes i cadascunes de les propostes o suggeriments que els puguin anar sorgint per tal de poder millorar el club dia a dia entre tots, ja que tots hi formem part”.

La nova presidenta ressaltava que “a nivell esportiu també ens agradaria potenciar el tennis de base en ambdós sexes, tant a les escoles com en el mateix club, i més després del fabulós resultat obtingut per l’equip aleví masculí del club que s’ha proclamat recentment campió de Catalunya per equips en categoria Coure”.

Share