Notícies

NOVA EDICIÓ DE LA POTTER CUP

Del 31 de maig al 3 de juny, Barcelona acollirà la XLVI Edició de la Potter CUP / XXV Campionat Internacional de Catalunya de Veterans / XVI Premi Generalitat de Catalunya, organitzat per l’IC Espanya.

Aquest any l’RCTB1899 i el Reial Club de Polo compartiran el paper de clubs amfitrions de la Competició. El Real Club de Polo acollirà tota la competició masculina així com la final femenina, mentre que l’  RCTB1899 serà seu dels quarts de final i semifinals femenina.

Un total de 15 equips nacionals de seleccions IC: IC Bèlgica, IC França, IC Dinamarca, IC Alemanya, IC Gran Bretanya, IC Irlanda, IC Itàlia, IC Estats Units i l’amfitrió, l’IC Espanya, participaran  en aquesta nova edició de la competició; 8 en categoria masculina i 7 en categoria femenina.

L’equip masculí espanyol,  finalista el passat any 2017, estarà liderat per Jordi Burillo i acompanyat per els jugadors:  Albert Viloca, Josep Mª Arenas, Alex Lopez Moron, Pierre Czaja, David Valeriano, Carlos Costa Bou, Francisco Garcia, capitanejats per Santiago Tintoré.  L’equip espanyol intentarà aconseguir un títol que se’ls  resisteix des de l’any 2013. Per la seva banda, l’equip femení format per Neus Avila, Gisela Riera, Paula Cabezas i Eva Bes como a capitana,  intentarà revalidar el títol aconseguit l’any passat.

Com ja és habitual, l’IC organitzarà durant la celebració de la Potter Cup,  un clínic amb els alumnes de l’Escola de Tennis per a persones amb discapacitat intel·lectual  ACELL / FCT, i que està apadrinada per l’actual Capità espanyol de Copa Davis, en Sergi Bruguera. En el clínic, participaran alguns jugadors dels equips nacionals participants i que han estat jugadors del circuit ATP.

Share