Notícies

Nou Tennis Belulla, RCTB1899 i el RC Polo, nous campions de Catalunya Sènior.

El tennis català té tres nous campions de tennis sènior, gràcies als títols aconseguits pel Nou Tennis Belulla, el RCTB1899 i el RC Polo en els diferents Campionats de Catalunya celebrats recentment.

A la categoria +45 femení-Trofeu MJ de la Riba, disputada a Cornellà, la final va enfrontar els favorits 3 i 2, el RCTB1899 i el CTN Sant Cugat, enduent-se el triomf els primers per 3-1. A les semifinals, el RCTB1899 va batre per 4-0 el CT Barcino, mentre que el CTN Sant Cugat es va desfer del Terrassa Hockey pel mateix marcador.

En la categoria +60 masculí Or, celebrada al RCTB1899,  el títol va ser per al RC Polo, que es va imposar a la final per 3-2 davant el club amfitrió. El Polo va completar el camí a la final, deixant fora al cap de sèrie número 4, l’Hispano Francés, per 3-2, i al número 2, l’Andrés Gimeno, també per 3-2. Per la seva banda, el RCTB1899, tercer favorit, havia eliminat el primer cap de sèrie, el CT de La Salut, per 4-1 a les semifinals.

Pel que fa a la categoria +30 masculí Argent, la final es va disputar al Nou Tennis Belulla, i el titular de les pistes, que partia com a primer cap de sèrie, va ser l’equip que es va adjudicar el títol. Ho va fer en superar a la final el CT Torelló per un ajustat 4-3. A les semifinals, els campions van eliminar el CA Sportenis de Rubí per 4-3, mentre que el Torelló va derrotar per 3-2 el CT Reus Monterols.

Share